INDRETNING AF BUTIKKER OG KONTORER MED RETAIL FABRIKKEN


Retail Fabrikken er en designvirksomhed med speciale i indretning af butikker og kontorer. 
Retail Fabrikken er etableret i 2014 af Helge Bothmann. Helge Bothmann har mange års erfaring i design af butikker og kommercielle rum, og startede op da han så en mulighed for at etablere en virksomhed, der skiller sig ud fra resten af markedet, ved at levere fantastisk design i høj kvalitet, 
hvor drift og økonomi er tænkt ind i designprocessen fra starten.

Retail Fabrikken er en ung virksomhed, hvor kulturen er bygget på at forstå og løse kundens behov hurtigt og effektivt. 
Hos Retail Fabrikken leverer vi design og løsninger til tiden.

Læs mere...

Vi tilbyder international og multikulturel erfaring

Retail Fabrikken er en international virksomhed, der har designet et meget stort antal butikker og in-store butikker i store dele af verden fra København til Sydney og Paris. Gennem arbejdet på tværs af kontinenter og kulturer, har Retail Fabrikken opbygget er stærkt netværk af entreprenører og viden om byggeprocesser og myndighedsbehandling.

Retail Fabrikken har siden starten i 2014 vækstet til 15 ansatte, med kompetencer fra design, økonomi, sourcing og drift. 
Miljøet er kreativt og uformelt, hvilket bidrager til at forstærke sammenholdet og ideudvikling på tværs af hele organisationen.

Hos Retail Fabrikken tror vi på, at vi kan styrke vores kunders brand ved at skabe levedygtigt design og koncepter, der er optimeret med tanke for drift og økonomi og målrettet slutbrugerens oplevelse i butikken.

Fold sammen...